Home Prezentare Generală

Data ultimei actualizări

25 Jul 2023 - 6:08:34

AutentificareExemple de certificate

Vizitatori

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi424
mod_vvisit_counterIeri274
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1071
mod_vvisit_counterSăptămâna trecută3150
mod_vvisit_counterLuna aceasta7516
mod_vvisit_counterLuna trecută5823
mod_vvisit_counterÎn total1260456

Azi: Apr 25, 2024
Despre Noi PDF Imprimare Email

Prezentare generală

 

QUALITAS s-a înființat în anul 1998 ca societate pe acțiuni, cu capital social actual de 120.000 lei și un patrimoniu în prezent de peste 200.000 lei.

 

QUALITAS este membru al:

 • Asociației de Acreditare din România (RENAR)
 • Asociației Organismelor de Certificare Acreditate din România (AOCAR) – membră a EFAC (Federația Europeană a Asociațiilor Organismelor de Certificare)
 • Camerei de Comerț și Industrie a României
 • Asociației Române a Antreprenorilor de Construcții (ARACO)
 • Asociației de standardizare din România (ASRO)
 • Grupului Organismelor Notificate din Romania (GNB-CPR-RO)
 • Patronatului Societatilor de Constructii(PSC)
 • Grupului de Coordonare a Organismelor Notificate (GNB-CPR), constituit în temeiul Regulamentului (UE) 305/2011, cu participare la nivelul Advisory Group, prin reprezentat desemnat al GNB-RO, și cu participare directă în Grupele Sectoriale SG-02, SG-10, SG-13 și SG-19

 

Certificare sisteme

 

QUALITAS funcționează ca organism de certificare sisteme de management, pentru :

 • Certificarea Sistemelor de Management ale Calității – referențial SR EN ISO 9001 : 2015
 • Certificarea Sistemelor de Management de Mediu – referențial SR EN ISO 14001 : 2015
 • Certificarea Sistemelor de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca cf. SR ISO 45001:2018
 • Certificarea Sistemelor de Management Integrate - Calitate, Mediu Sănătate și Securitate Ocupațională

în regim de acreditare al Asociației de Acreditare din România (RENAR), cu certificat nr. SM 014,

și

 • Certificarea Sistemelor de Management al Energiei – referențial SR EN ISO 50001 : 2019
 • Certificarea Sistemelor de Management al Securității Informației – referențial SR ISO / CEI 27001 : 2018
 • Certificarea Sistemelor de Management al Sigurantei Alimentului referential SR EN ISO 22000:2019

fără regim de acreditare.

Prin aceste activități QUALITAS a certificat peste 1200 de organizații din diferite domenii (construcții, industrie, servicii, etc), fără a avea înregistrate reclamații sau apeluri ale clienților săi sau alte părți interesate.

QUALITAS desfășoară și activități de instruire în module diferite pentru prezentarea standardelor sistemelor de management utilizate ca referințe pentru certificările menționate și formarea de auditori interni / externi a acestor sisteme de management.

 

Certificare produse

 

Pentru certificarea conformității CPF in domeniul reglementat, QUALITAS este acreditar RENAR cu nr. ON069, redesemnat de Ministerul Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice și notificat la Bruxelles cu nr. 1823 (elemente zidarie, mortar zidarie, cosuri de fum, agregate, mixturi bituminoase, emulsii, bitum, prefabricate, profile metalice, tratamente de suprafata).

Pentru certificarea produselor in domeniul voluntar, QUALITAS este acreditat RENAR cu nr. PR 015 (beton, otel-beton, plase sudate,).

Prin aceste activități QUALITAS a acordat peste 50 de certificate de conformitate CE și peste 80 de certificate cu marca de conformitate „Q” (marcă înregistrată la OSIM), pentru producători importanți din țară (Arcelor Mittal Hunedoara, COS Târgoviște și Buzău (fost Mechel), Grupul Wienerberger, Brikston Iași, Siceram Sighișoara, Grandemar Cluj, ELPRECO Craiova, etc) și din străinătate (Arcelor Mittal - Cehia, Ucraina și Bosnia-Herzegovina, OPEKA - Croația, Neimar și Nexe - Serbia, DILER Istanbul, Habas Izmir – Turcia).

 

Instruire

 

În afara serviciilor de certificare, QUALITAS furnizează și servicii de instruire generală privind standardele și documentele normative aplicabile sistemelor de management și conformității produselor / controlul producției în fabrică, precum și pentru formarea de auditori interni / externi ai sistemelor de management.

Cursurile sunt structurate pe module, având tematici generale și durate diferite, stabilite astfel încât să poate răspunde necesitățiilor de instruire la nivelul diferitelor funcții manageriale și/sau executive și/sau de proces din cadrul unei organizații.

 

Echipa QUALITAS

 

Echipa QUALITAS include personal propriu și colaboratori externi, specialiști cu un înalt nivel de pregatire teoretică și experiență practică în diferite domenii de activitate (construcții, materiale de construcții, industria metalurgică, chimică, extractivă, transporturi, IT, comerț și alte servicii), precum și cu privire la activitățiile specifice de evaluare certificare.

Competențele profesionale are personalului, stabilite diferențiat corespunzător funcțiilor de management, tehnice și administrative implicate în procesele de certificare în conformitate cu cerințele specificate în standarde (ex: SR ISO/IEC TS 17021-2; SR ISO/IEC TS 17021-3; SR ISO/IEC TS 17021-10) și alte documente relevante sunt evaluate inițial și reevaluate periodic pe baza monitorizării permanente a performanțelor demonstrate în activitățile curente.

QUALITAS asigură utilizarea personalului pentru evaluare/decizie astfel încât să nu fie afectată imparțialitatea, obiectivitatea, credibilitatea și confidențialitatea activităților sale de certificare.

 

CERTIFICĂRILE EFECTUATE DE QUALITAS ADAUGĂ VALOARE
ACTIVITĂŢILOR DUMNEAVOASTRĂ ÎN ECONOMIA DE PIAŢĂ

 

DEVIZA QUALITAS PENTRU CLIENŢII SĂI: „PRIN CALITATE – BENEFICII MAI MARI”

 

Ultima actualizare în Luni, 08 Mai 2023 22:51